In cel de al cincilea an de sustenabilitate, Asociatia  a realizat urmatoarele materiale promotinale: 800 de ghiduri turistice, 600 de calendare de birou, 600 de brosuri de prezentare si 400 de mouse pads. Materialele promotionale au fost distribuite prin intermediul partenerilor asociatiilor (ONG-uri si firme in domeniul organizarii de evenimente, promovarii), in zone aglomerate din punct de vedere turistic, in apropierea parcurilor, unitatilor de invatamant, statiilor de metrou din Bucuresti si din alte orase pe parcursul lunilor noiembrie 2017 – august 2018.

In cel de al patrulea an de sustenabilitate, Asociatia  a realizat urmatoarele materiale promotinale: 800 de ghiduri turistice, 600 de calendare de birou, 600 de brosuri de prezentare si 400 de mouse pads. Materialele promotionale au fost distribuite prin samplig stradal de catre voluntarii Asociatiei, in zone aglomerate din punct de vedere turistic, in apropierea parcurilor, unitatilor de invatamant, statiilor de metrou din Bucuresti.

In cel de al treilea an de sustenabilitate, Asociatia  a realizat urmatoarele materiale promotinale: 800 de ghiduri turistice, 600 de calendare de birou, 600 de brosuri de prezentare si 400 de mouse pads. Materialele promotionale au fost distribuite prin samplig stradal de catre voluntarii Asociatiei, in zone aglomerate din punct de vedere turistic, in apropierea parcurilor, unitatilor de invatamant, statiilor de metrou din Bucuresti.

In perioada celui de al doilea an de sustenabilitate, Asociatia si-a continuat activitatea realizand o alta serie de materiale promotionale – 800 de ghiduri turistice, 600 de calendare de birou, 600 de brosuri de prezentare si 400 de mouse pads. Aceste materiale au fost distribuite prin samplig stradal de catre voluntarii Asociatiei, in zone aglomerate din punct de vedere turistic, in apropierea parcurilor, unitatilor de invatamant, statiilor de metrou din Bucuresti.

In primul an de sustenabilitate,  Asociatia a realizat o serie de materiale promotionale, respectiv 800 de ghiduri turistice, 600 de calendare de birou, 600 de brosuri de prezentare si 400 de mouse pads. Materialele promotionale au fost distribuite de voluntarii Asociatiei catre diferiti agenti economici, catre agentii de turism si institutii ce activeaza in domeniul turismului sau domenii conexe.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi la evenimentul „Alba – Cheile muzicii şi tradiţiei” ce a avut loc Sâmbătă, 24 August 2013, între orele 12:00-21:00, în Piaţa Toboşarului – Latura de Nord a Cetăţii din Alba Iulia, jud. Alba!

Vă invităm să fiţi în continuare alături de activităţile proiectului prin înscrierea la Newsletter, prin intermediul căruia veţi primi informaţii legate de evoluţia proiectului!


Vă invităm Sâmbătă, 24 August 2013, între orele 12:00-21:00, în Piaţa Toboşarului – Latura de Nord a Cetăţii din Alba Iulia, jud. Alba, la evenimentul „Alba – Cheile muzicii şi tradiţiei”, organizat în cadrul proiectului „Drumul cheilor în judeţul Alba”! Începem cu o expoziţie de produse tradiţionale româneşti şi încheiem cu un concert în aer liber! Vă aşteptăm!


Dacă doriţi să fiţi la curent cu evoluţia proiectului şi activităţile aferente acestuia, vă invităm să vă înscrieţi la Newsletter, pentru a primi toate aceste informaţii.

Va rugam sa completati corect toate campurile! Mesaj trimis cu succes!