1. De unde pot afla mai multe informaţii legate de proiectul „Drumul cheilor în judeţul Alba” şi de proiectele finanţate din fonduri europene ce promovează turismul?
Programele de finanţare destinate promovării turismului pot fi găsite pe site-ul www.inforegio.ro, iar mai multe informaţii cu privire la proiectul „Drumul cheilor în judeţul Alba” puteţi afla trimiţând un e-mail la adresa dezvoltareard@gmail.com sau completând formularul de mai jos.

2. Care sunt organizaţiile implicate în derularea acestui proiect?
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar pentru Turism este Direcţia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

3. Care este obiectivul proiectului „Drumul cheilor în judeţul Alba”?
Obiectivul general al proiectului vizează promovarea judeţului Alba prin creșterea circulației turistice. În vederea atingerii acestui obiectiv, proiectul îşi propune în mod specific: creşterea notorietății patrimoniului judeţului Alba; valorificarea potențialului turistic oferit de patrimoniul natural; integrarea principiului dezvoltării durabile, protecției mediului și a egalității de șanse în dezvoltarea turismului la nivel local; valorificarea în scop turistic a produselor tradiționale cu specific local; includerea judeţului Alba în circuite turistice culturale sau de agrement.

4. Cum pot afla care sunt obiectivele turistice promovate prin proiectul „Drumul cheilor în judeţul Alba”?
Obiectivele turistice promovate prin proiectul „Drumul cheilor în judeţul Alba” sunt menţionate şi descrise în ghidul turistic realizat în cadrul proiectului şi postate în secţiunea „Drumul cheilor în judeţul Alba” a prezentului site.

5. Pot avea o contribuţie proprie în cadrul site-ului?
Da. Puteţi să ne trimiteţi sugestiile dumneavoastră la adresa dezvoltareard@gmail.com sau completând formularul de mai jos. De asemenea, dacă doriţi să adăugaţi fotografii sau materiale filmate pe site, vă rugăm să le trimiteţi la aceeaşi adresă şi noi le vom uploada pe site.
Asociaţia de Dezvoltare Comunitară în Mediu Rural „ARD” îşi rezervă dreptul de a posta doar materiale cu un conţinut adecvat.

6. Cum pot intra în posesia unui material de promovare a proiectului?
Cei ce doresc să intre în posesia materialelor de promovare realizate în cadrul proiectului, sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa dezvoltareard@gmail.com sau să completeze formularul de mai jos, în care să solicite ce material doresc (ghid turistic, broşură de prezentare, mouse pad sau calendar de boirou), urmând a fi contactaţi de către un reprezentant al asociaţiei în cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati corect toate campurile! Mesaj trimis cu succes!